Ràdio Banyoles parla dels Premis Joaquim Palmada 2021 d’humanitats

Ràdio Banyoles s’ha fet ressò de l’entrega dels Premis Joaquim Palmada 2021 d’Humanitats. La Queralt Planas en va resultar guanyadora amb el treball Composició d’una suite musical a partir d’una obra literària, i l’Adrià Barnosell va obtenir el 2n accèssit amb La pervivència dels mites antics en el món modern.

La tercera edició dels Premis Joaquim Palmada d’Humanitats ha guardonat el treball de Queralt Planas Masdevall de l’INS Pla de l’Estany “Composició d’una suite musical a partir d’una obra literària”. L’objectiu dels premis, impulsats pel Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles, és estimular l’interès pels temes humanístics entre els estudiants dels instituts de batxillerat del Pla de l’Estany.

La presidenta del Centre, Roser Masgrau, ha valorat positivament la participació dels tres instituts, així com els treballs presentats per la seva gran qualitat i diversitat. Masgrau apunta que cal ser perseverants amb els premis amb l’objectiu d’engrescar els alumnes a tenir curiositat, sentit del rigor i de la investigació.

Llegiu tota la notícia aquí.