Ràdio Banyoles es fa ressò de la cloenda d’Infosolidària 2016-17

Ràdio Banyoles ha parlat de la cloenda d’Infosolidària 2016-17 i dels 50 ordenadors que s’han reparat per entregar a Càritas de Girona per a finalitats socials. Com assenyala Ràdio Banyoles

La campanya d’enguany va començar a principis d’any i en total es van recollir 85 aparells que, un cop reparats i aprofitades les peces, se n’han obtingut 50 per a fins socials. Un dels responsables del projecte i professor d’informàtica de l’Ins Pla de l’Estany, Àngel Garriga, ha valorat molt positivament aquesta xifra, que suposa un increment de la taxa de recuperació respecte altres anys. Segons Garriga, la iniciativa no només serveix perquè els alumnes adquireixin competències en muntatge i reparació d’ordinadors, sinó que treballen aspectes socials com la responsabilitat, el treball en grup o la solidaritat.

Àngel Garriga ha agraït la participació d’un gran nombre de persones i empreses amb l’aportació d’aparells vells. Assegura que el projecte ja està consolidat i hi ha moltes empreses i ciutadans que ja els tenen en compte a l’hora de renovar els seus ordinadors.

Llegiu aquí la notícia completa

infosolidaria