Projecte T’hi emboliques?

El passat mes de Maig s’ha iniciat al nostre centre un nou Projecte Mediambiental, el Projecte T’hi emboliques?

El projecte T’HI EMBOLIQUES? és un projecte multidisciplinari, que ha sorgit per millorar la salut del planeta, però començant per intervenir en el nostre entorn més proper.

La visió global del projecte és que tota la comunitat humana (alumnat, famílies, claustre, equip directiu, pas) que forma l’Institut Pla de l’Estany treballi i col·labori millorant la sostenibilitat del nostre planeta, començant per la protecció i el respecte del nostre entorn més proper i fent accions que sorgeixin del nostre dia a dia.

Per assolir aquests objectius ens hem proposat diferents compromisos i el primer d’ells és la reducció de plàstics al centre i el foment del reciclatge per part dels alumnes i del professorat.

La Presentació del projecte ha comptat amb una xerrada per a tots els alumnes del centre. L’ha dut a terme Anna Sánchez, científica banyolina que estudia el fons del mar, especialista en l’estudi dels plàstics i professora dels graus de Ciències del Mar i Geologia de la Universitat de Barcelona. Ens ha parlat dels seus viatges a l’Àrtic i l’Antàrtida i la gran quantitat de plàstics que han trobat al fons dels oceans. Ha sigut molt interessant!