Presentació del curs 2017-2018

 

vista2

Avui dissabte, al matí, s’ha desenvolupat amb gran èxit la Jornada de Portes Obertes per al curs 2017-2018. L’opció de fer la Jornada en dissabte s’ha vist recompensada per una gran assistència de famílies i per un dia assolellat que ha permès d’observar les instal·lacions del centre, la lluminositat de l’edifici i l’entorn en què està ubicat.

El director ha fet una presentació del nou curs i tot seguit les famílies han pogut fer un recorregut pel centre, amb tot un conjunt de demostracions de les activitats que hi duem a terme, com ara els experiments dels laboratoris de biologia i de física i química; robòtica, mecanismes i la impressora 3D als dos tallers de tecnologia; els instruments de l’aula de música; el vídeo de la Jornada a l’aula d’informàtica, o les metodologies d’aprenentatge de les llengües a l’aula d’idiomes. Les famílies també han pogut passejar per la gran zona d’esbarjo de què disposa el centre i les seves pistes poliesportives.

Moltes gràcies a totes les famílies que us heu interessat pel nostre institut, al professorat i personal de l’institut que heu feu possible la jornada amb la vostra col·laboració, i a tots els alumnes que heu vingut a ensenyar el centre als vostres futurs companys.

També podeu consultar:

  1. El tríptic de les Jornades de Portes Obertes
  2. La normativa d’aquest any sobre preinscripció i matrícula a 1r d’ESO

I també:

El vídeo de les Jornades

La revista de l’Institut

Unes quantes fotografies de l’acte