Lliurament dels premis de la Fase local de l’Olimpíada d’Economia UdG

Dilluns, 6 de juny, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis de la Fase local de l’Olimpíada d’Economia UdG, que va organitzar la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials amb la col·laboració del Consell Social i de la mateixa UdG.

Va presidir l’acte la degana, la Sra. Anna Garriga, juntament amb la presidenta del Consell Social, Sra. Rosa N. Aleixandre, i el Sr. David Brusi, delegat del rector per a l’Acció Preuniversitària.

La primera classificada, Carla Feliu Vila, de l’Institut del Pla de l’Estany de Banyoles, va rebre com a premi la matrícula gratuïta d’un primer curs a qualsevol estudi oficial de la UdG el curs 2016-17 i un iPad.

Els estudiants segon i tercer classificats, Vanessa Castelló Morales, del Col·legi La Salle de Girona i Nil Díaz Lloancy, de l’Institut Cap Norfeu de Roses van rebre com a premi un iPod.

A més, tots tres estudiants guardonats podran participar a la Fase estatal de la Olimpiada de Economía 2016 que se celebrarà a la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universidad de Valladolid els dies 22, 23 i 24 de juny d’enguany.

image

(redactat i fotografia: pàgina web de la UdG)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>