L’AMIPA us porta al Saló de l’Ensenyament

saloensenyEl Saló de l’Ensenyament ofereix orientació i informació a l’estudiant, aula de tecnologies multimèdia, espai ciència, saló dels idiomes, aula d’activitats, i taller i seminaris per a docents, entre moltes d’altres propostes (més informació al web del Saló de l’Ensenyament).

L’AMIPA de l’Institut Pla de l’Estany organitza una visita al Saló de l’Ensenyament pel proper diumenge 26 de març de 2017. Les despeses del transport les assumeix l’AMIPA i només cal pagar l’entrada ( 6 € i 5,5 € amb el carnet jove).

IMPORTANT: Es recomana que cadascú compri l’entrada online des de casa. Així ens assegurem de poder tenir accés al recinte. La compra d’entrades es pot fer a http://www.ensenyament.com/ca/compra-entradas

La sortida serà a les 8,30 de davant del supermercat LIDL i la sortida de BCN serà a les 15h. Si esteu interessats/des en reservar-hi places, ompliu la butlleta adjunta i porteu-la a Secretaria abans de dimecres 22 de març. Es pot anul·lar la sortida si la demanda és insuficient.

Butlleta de reserva de places