L’Abril Prim també guanya el I Concurs Literari “Imagina un amor” de l’Associació d’escriptors en llengua catalana

Aquest any ha tingut lloc el primer concurs literari per a joves de temàtica LGBTI en llengua catalana, «Imagina un amor», promogut per l’Associació d’escriptors en llengua catalana. El premi té com a objectiu promoure la creació literària entre el jovent i el seu entorn al voltant de la temàtica LGBTI. Els premis, als quals es van presentar una setantena d’originals provinents de tot l’àmbit lingüístic del català, consistien en vals per valor de 200€ per comprar llibres a les llibreries col·laboradores del festival QLit. El Jurat, format per Joana Bel, Marta Carnicero i Lluís Hansen, va decidir els  guanyador i la Directora General d’Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, va assistir al lliurament de premis per a mostrar el seu suport a la iniciativa.

A la categoria de 12 a 15 anys, el relat guanyador va ser «Les paraules es van evaporar», de l’Abril Prim, alumna del nostre institut de 2n d’ESO

Els altres premis van ser: una menció especial per a Pol Pujadas, amb «Llavis de xocolata» (també categoria 12-15 anys). A la categoria de 16 a 18 anys el relat guanyador va ser «Clara», de Maria Òdena i menció especial per a Katherin Andrea Rodríguez, amb «Mira’m». A la categoria d’adults, el relat guanyador va ser «Ex», de Xavier Lluís i menció especial per a Clara Gallach, amb «Al gimnàs».