Famílies acollidores per al nou auxiliar de conversa en anglès

Benvolgudes famílies,

El curs vinent volem iniciar, amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles i de l’AMIPA, el Programa d’Auxiliars de Conversa, que ens permetrà gaudir d’una persona nadiua en llengua anglesa, per tal de donar suport a les activitats d’ensenyament-aprenentatge d’anglès i augmentar el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua

Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que, durant el curs escolar, acullen els Auxiliars de Conversa (Ac) a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l’allotjament i manutenció i ajuden a la integració de l’Auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

Per garantir l’estabilitat de l’auxiliar, és convenient que hi hagi una única família d’acollida durant tota l’estada, d’octubre a juny. Excepcionalment, i en el cas que alguna família no pogués acollir a l’auxiliar durant els 9 mesos, l’estada amb la família hauria de ser d’un mínim de 3 mesos. En aquest cas, caldria disposar d’altres famílies acollidores .

Valorarem les sol·licituds rebudes seguint els següents criteris:

  • Que la família visqui a una distància de l’Institut que permeti venir a peu o amb possibilitats de desplaçament.
  • Almenys que un dels membres de la família parli anglès.
  • Que l’Ac tingui la seva pròpia habitació amb ventilació directa.
  • Que la casa disposi de WIFI i l’Ac s’hi pugui connectar sense problemes.

A la pàgina web de l’Institut hi trobareu la guia informativa per a les famílies on s’especifica el paper i els compromisos que assumeix la família acollidora i el formulari de sol·licitud de família acollidora.

Si esteu interessats en proposar-vos com a família acollidora envieu el formulari al correu electrònic del centre institut@inspladelestany.cat indicant a l’assumpte del correu “Família acollidora de l’auxiliar de conversa” o a la Secretaria de l’institut, abans del 30 de juny de 2016.

Si necessiteu qualsevol tipus d’aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Mani Cunill Ferrer
Directora
INS Pla de l’Estany

programaAc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>