Comença el “Gran recapte d’aliments”!

Dins del servei comunitari que aquest any s’ha posat en marxa, els alumnes de 3r d’ESO estem col.laborant amb el Banc dels Aliments en la campanya del Gran Recapte d’aliments, i per això ja vam assistir a una xerrada el passat 25 d’octubre. La Fundació Banc dels aliments és una fundació privada de caràcter benèfic social, independent i apolítica, que té com a finalitat la lluita contra la fam i el malbaratament dels excedents alimentaris, fent-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn

Ara hem organitzat una recollida d’aliments al nostre Centre que durarà tota aquesta setmana, la del 21 al 25 de novembre. Els aliments que sobretot us demanem són llet, oli, conserves de peix, conserves de llegums i aliments infantils. 

Amb el nostre lema ” Sigueu solidaris, permeteu àpats diaris” us volem encoratjar a tots a participar-hi. Podeu deixar les vostres aportacions a l’entrada de l’Institut, davant la taula que hem exposat al hall. 

Per altra banda, aquest dimarts 22 de novembre, ha tingut lloc la xerrada tècnica pels alumnes que participaran com a voluntaris en el Gran Recapte d’Aliments el proper divendres i dissabte. Distribuïts en diferents torns i a diferents supermercats de Banyoles, quaranta alumnes del nostre institut col.laboraran en la recollida d’aliments. Amb la xerrada d’avui, conduïda pel Banc dels Aliments,  s’han explicat les tasques que hauran de realitzar en els supermercats i com s’organitzaran durant la jornada. De ben segur, que serà una experiència molt interessant per a tots plegats.

Fotos de la xerrada del 22/11:

collage