#educacioemocional #mésqueuncicle #cicledecuinaigastronomia #educant #sempreendavant #educaciocompetencial #institutpereborrell #ciclesformatius #puigcerdà #cerdanya

« Arribat a la mitja part del cicle, puc dir que estic molt satisfet de l’evolució tant dels/de les meus/ves companys/es com de mi mateix. I he pogut comprovar amb els meus propis ulls com es fa realitat la teoría que res és impossible si ho mires tot amb optimisme i positivitat i, per molt que intentin enfonsar-te, qui decideix si es deixa enfonsar és un mateix.
Per sort, sempre trobarem algú que ens doni ales per seguir volant.
Per això, el meu consell per als nouvinguts al CFGM de Cuina i gastronomia és: que ningú us digui que no podeu aconseguir allò que voleu! I que els errors són el millor remei per apendre!
Bon profit i bona cuina! »
Natxo Aguerrizabal
Alumne del CFGM de Cuina i gastronomia de l’INS Pere Borrell

Share