Tasques pel període de tancament

Hem enviat un GIA a les famílies de cada grup-classe indicant les tasques que hauria d’anar fent l’alumnat durant aquests dies. Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb el tutor/a del grup.
Nois i noies del Pau Vila: us aconsellem que quan tingueu accés a les feines us feu un horari de treball per cada dia, semblant al de classe. A més, en algunes matèries teniu continguts per recuperar, projectes a mitges, temes per reforçar i segurament també alguns llibres per llegir, així hauria de ser. Serà el moment d’aprofitar aquest temps que tindrem…! Ja veureu que haver deixat algun material a les taquilles no us impedirà aprofitar el temps.
Molts cops, en plena voràgine, hem tingut la fantasia de que tant de bo tot s’aturés una mica i tenir així l’opció de pensar, rectificar o ampliar. Aquesta no és la situació que voldríem, però ara és un moment per fer-ho. Aprofiteu aquests dies per aprendre molt, també del que vosaltres llegiu i investigueu pel vostre compte. Molta força, i que passat un temps tot això ens sembli una anècdota a tots plegats…!