En Xavi Mourelo al Programa Joves i Ciència

En Xavi Mourelo, alumne de Quart d’ESO de l’INS Pau Vila, ha estat seleccionat per participar al Programa Joves i Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera.

El programa té una durada de tres anys. El primer any, els 50 estudiants seleccionats d’entre els joves interessats de tot Catalunya, tenen l’oportunitat de viure una experiència única, participant en un projecte d’investigació científica al MónNatura Pirineus.

Durant l’estiu de 1r a 2n de batxillerat, viuen directament la recerca científica en un laboratori d’un centre de recerca, o bé, participen en un programa internacional de ciència. Finalment, en l’última fase del programa, els participants s’enfronten en el repte de proposar un projecte de recerca a desenvolupar, ja sigui en un centre d’investigació local o en un programa internacional de ciència.

L’enhorabona Xavi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>