COMPTE CANCEL·LACIONS Actes per l’exprofessorat

Benvolguts/des,

Ens posem en contacte amb vosaltres com a exprofessors/es que alguna vegada heu estat al Pau Vila. Enguany celebrem el 50è ANVIERSARI i amb aquest motiu hem organitzat alguns actes en els quals ens agradaria molt que hi participéssiu i, d’aquesta manera, ens tornéssim a trobar per compartir aquest esdeveniment. Les activitats que hem preparat són:

 –28 de març: jornada de retrobament d’exalumnes i exprofessors al centre. El centre romandrà obert per veure’l per dins i s’explicarà com és en l’actualitat. També hi haurà un dinar conjunt del qual us informarem més endavant, especialment de com fer-ne la reserva. NOVA DATA 20 DE JUNY

-Del 17 al 31 de març: exposició commemorativa al Casal Pere Quart. CANCEL·LAT

Finals de juny: sopar d’exprofessors i professorat actual (també us informarem més endavant de com fer-ne la reserva).

En aquest moment ens cal saber qui assistirà a les activitats proposades, per la qual cosa, si teniu la intenció de venir, cal que ens contesteu aquest formulari.

També volem preparar un AUDIOVISUAL amb fotografies i imatges d’aquests 50 anys i per això us demanem que si teniu fotografies del vostre pas per l’institut, ens les compartiu en aquesta carpeta i les poguem  veure el dia 28 i a l’exposició que es farà al Casal Pere Quart.

Us animem que hi participeu i us demanem que feu difusió d’aquest correu entre companys/es amb els quals tingueu contacte, per tal que ens puguem tornar a veure en aquest any tan significatiu.

Cordialment.

Comissió 50é aniversari