Marta Díaz de Quijano Ezpeleta, PREMI NIT DEL MISTERI

Òmnium Terrassa organitza des de l’any 1990 la Nit del Misteri, un acte de lliurament de premis literaris de novel·la d’intriga que pretén acostar aquest gènere al públic més jove. En la Nit del Misteri es lliuren dos guardons adreçats a les persones amants de l’escriptura: el Premi Maria Rovira (26a edició), dirigit l’alumnat d’ensenyament secundari i postobligatori, i el Premi M. Montserrat Oller (19a edició), dirigit a l’alumnat de cicle superior de Primària. 

 

Aquest any, la guanyadora del 26è premi Maria Rovira de narracions curtes en la categoria de batxillerat i cicles formatius ha estat Marta Díaz de Quijano Ezpeleta, de l’Institut Montserrat Roig, per l’escrit Darrere teu.

Per al nostre institut ha estat un motiu de satisfacció veure reconegut el talent del nostre alumnat. Per aquest motiu, felicitem la Marta i l’animem a seguir excel·lint en l’àmbit de les lletres!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>