Sara Saladich recull el premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca

Què fan un químic i un matemàtic a la cuina? 

Sembla un acudit però no ho és. És el treball que ha fet l’alumna Sara Saladich Cavallé amb el seu treball, Postres d’hidromel i fractal fluid, utilitzant la química i les matemàtiques per modificar els ingredients d’unes postres. En concret, tracta sobre l’aplicació dels fractals —figures geomètriques combinades a diferents escales que es troben en els aliments i en la naturalesa— a la cuina molecular. 

Aquest treball ha estat guardonat amb el primer premi UB – Ferran Adrià i el passat dimarts dia 3 de desembre es va realitzar l’acte de lliurament de premis que va tenir lloc a l’Edifici Històric de la UB.

La Sara va fer un discurs agraint l’oportunitat de participar en aquest premi i va recollir el guardó de la mà del propi Ferran Adrià.

L’enhorabona a la Sara i que la ciència continuï a la cuina!

Aquí teniu l’enllaç a la noticia que ha publicat la UB: 

https://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2019/12/013.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>