Informacions

Bon dia famílies!

La nova AFA de l'institut ( associació de famílies, abans AMPA) tenim moltes ganes de fer coses en benefici de les noies i nois i de les seves famílies. 

Una de les activitats que proposem és una extraescolar d'anglès en el mateix institut que començarà a l'octubre. Oferim una pels nois i noies i una altra pels adults. La dels joves (teens) està pensada per fer-la els dimarts de 18.15 a 20.15h o bé els divendres de 16 a 18h. I la d'adults pels dijous de 18.30 a 20h.

Si us interessa, mireu els arxius adjunts amb tota la informació, ja podeu fer l'inscripció i veniu el proper dimarts 17 de setembre a les 19h a l'institut que es farà la reunió informativa. 

Per fer l'extraescolar s'ha de ser soci o sòcia de l'AFA, la quota és de 15€ al curs. Adjuntem carta de presentació de l'AFA on s'explica com fer-se soci o sòcia. 

L'extraescolar la farà l'acadèmia Món Idiomes aquí en el centre, si teniu algun dubte podeu enviar un e-mail mar@monidiomes.com o trucar per telèfon al 93 736 92 97.  

Salutacions, 

AFA Institut Montperdut

Adjunts:


Benvolgudes famílies:

Salutacions des de la nova AFA de l'Institut Mont Perdut (Associació de Famílies d'Alumnes), anteriorment coneguda com a AMPA.

Estrenem una nova Junta, ja som 34 sòcies i socis i comencen carregades i carregats d'il·lusió i de propostes. Volem celebrar les festes populars, ajudar als infants a organitzar vendes de polvorons, Sant Jordi, Castanyada... per aconseguir diners pels seus viatges, farem extraescolars pels nostres infants i per nosaltres, els adults. I sobretot col·laborar en tot el possible amb l´Equip Educatiu per a aconseguir la màxima qualitat i gaudir d'un Institut cohesionat del qual les famílies ens podem sentir orgulloses. Com veieu tenim MOLTES IDEES...

Per portar a terme totes aquestes tasques US NECESSITEM!!! Ja us informarem de la data de la propera assemblea de sòcies i socis que farem al setembre, on ens veurem les cares i intercanviarem idees. La quota per formar part de l´AFA com a sòcies i socis durant el curs vinent 2019/2020 és de 15 € anuals (per família). Si us animeu i voleu formar part de la Junta també sereu molt ben rebuts!!!

Inscripcions obertes:

Cliqueu en aquest enllaç per poder fer la inscripció a l'AFA: Inscripció Ins AFA Mont Perdut. Un cop rebuda, us farem arribar el vostre número de família sòcia i el núm. de compte corrent per poder fer el pagament. Recordeu que per a poder fer efectiva la inscripció ens haureu de fer arribar el rebut via mail o deixar-ho a la bústia de l'AFA.

Si alguna família té dificultats per fer l´ingrés no dubteu en passar per la sala de l´AFA, o enviar un correu a afainsmontperdut@gmail.com per trobar una solució.

Esperem crear una bonica comunitat amb l'ajuda de totes i tots!

DESITGEM QUE PASSEU UNES VACANCES FANTÀSTIQUES!!!!! I ens trobem al setembre amb les forces renovades!

Salutacions,

AFA INS Mont Perdut


Darrera modificació: dimecres, 2 octubre 2019, 17:40