Àmbit sociocultural

Aquest curs hem realitzat els projectes de Marco Polo a 1r Cicle (1r i 2n d'ESO) i 1714 a 2n Cicle (3r i 4t d'ESO). Durant dues setmanes els professors de les matèries de Música, Educació Física, Educació Visual i Plàstica, Socials i Ètica hem treballat de manera conjunta per treballar continguts vinculats amb el centre d'interès del projecte en sí. 

Els alumnes del Mont Perdut han treballat durant dues setmanes en grups de treball cooperatiu, establint plans de treball i cercant objectius en comú per assolir l'èxit col·lectiu i elaborar el producte final dels projectes de cada nivell. 

En el cas de 1r Cicle els alumnes de 1r i 2n d'ESO, han descobert el personatge de Marco Polo i les característiques del seu viatge pel Mar Mediterrani. El producte d'aquest projecte consisteix en elaborar un joc de taula que permeti treballar els continguts de l`àrea de socials a partir d'una elaboració artística feta a EViP.

En finalitzar el projecte els alumnes van gaudir d'una jornada de jocs de taula on van poder treballar amb el material elaborat pels seus companys, a la vegada que feien una co-avaluació que els permetia gestionar el seu procés d'aprenentatge. 

Els alumnes de 3r i 4t van realitzar el projecte del 1714 per treballar el setge a Barcelona de l'11 de setembre.  El producte final elaborat en aquest projecte ha estat la creació d'una infografia que reculli els personatges més rellevants de l'època i dels esdeveniments més significatius. 

L'equip de l'àmbit social i cultural valorem positivament la realització dels projectes als diferents nivells i felicitem a l'alumnat per la seva participació. 


Jornada de jocs de taula per finalitzar el projecte d'àmbit de Marco Polo amb els alumnes de 1r i 2n d'ESO

Darrera modificació: divendres, 15 març 2019, 13:41