Projectes de centre

Jornada Portes Obertes UPC Manresa

El passat 13 de febrer, la Universitat Politècnica de Catalunya va organitzar una Jornada de Portes Obertes a la seu de Manresa i els tecnòlegs de 2n BTX van aprofitar per anar-hi. Allà van rebre informació sobre els graus que s’hi imparteixen i van poder… Llegeix més»

MNATEC

Els alumnes de 2n ESO van anar al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa el 13 de febrer. Allà van poder visitar algunes de les exposicions del museu i, a jutjar per les fotografies que es van fer, les que van tenir més… Llegeix més»

Reconstruint identitats de gènere

Els alumnes de 1r i 2n BTX participen enguany en el projecte “Reconstruint identitats de gènere”, impulsat pel SIAD del Consell Comarcal del Bages i el Centre Penitenciari Lledoners. Aquest projecte té l’objectiu de prevenir la violència de gènere entre els estudiants de secundària i consta… Llegeix més»

Visita UAB

Els alumnes de 2n BTX van assistir el 4 de febrer a la Jornada de Portes Obertes de la UAB. En aquesta jornada és possible triar dues xerrades on es presenten un o diversos graus relacionats.

Xerrada ex-alummnes

El 30 de gener, els alumnes de 2n Batxillerat van tenir l’oportunitat de gaudir d’una altra xerrada d’ex-alumnes del centre. Aquesta vegada vam fer dos grups: tecnòlegs i científics per una banda i socials i humanistes per una altra.
Agraïm als ex-alumnes del centre que van venir… Llegeix més»

COMPETÈNCIES BÀSIQUES 4t ESO 19-20

El dimecres i dijous vinent, dies 12 i 13 de febrer de 2020, els alumnes de 4t d’ESO realitzaran la prova que avalua les competències i coneixements bàsics que han d’haver adquirit al final de l’ESO.
Per a veure tota la informació cliqueu en aquest enllaç:… Llegeix més»

Sortida Museu Badalona

Dimarts, 28 de gener, els alumnes que cursen llatí de 4t d’ESO, 1r i 2n BTX van visitar el Museu Badalona, situat sobre les restes de l’antiga ciutat romana de Baetulo.
Allà van fer un recorregut per una part de la trama urbana de la ciutat,… Llegeix més»

Xerrades ex-alumnes

Els alumnes de 2n BTX van assistir dijous passat, 23 de gener, a una taula rodona on ex-alumnes del centre van explicar la seva experiència a la universitat o en un cicle formatiu de grau superior.
L’Anna Casaramona, l’Ada Duran, la Madeline Gámez, la Laura Matamala,… Llegeix més»

Circ LaCrica

Els alumnes de 2n d’ESO s’ho van passar molt bé el dia 17 de gener, practicant diferents disciplines circenses: malabars (anelles, diàbolo, plat xinès, pals del diable), acrobàcies, equilibris acrobàtics i cable d’equilibri, funambulisme i banquetes d’equilibri. El taller va ser a càrrec de la companyia… Llegeix més»