Projectes de centre

Festa Nadal

Des de l’espai habitual del web teniu accés a la majoria de fotos i vídeos del Festival de Nadal. Anirem penjant la resta a llarg de la setmana vinent.
Agraïm a la Marta Serra, alumna de 2n de Batxillerat, que també fes fotos!

Xocolatada

El passat 20 de desembre, els alumnes de 4t d’ESO van organitzar la tradicional xocolatada per aconseguir diners pel viatge.
Moltes gràcies a tots els que vau comprar el tiquet i vau col·laborar d’aquesta manera amb aquesta iniciativa. També volem agrair als professors que van ajudar… Llegeix més»

XVI CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Els alumnes seleccionats, el dia 18 de març de 2020 participaran en el XVI Certamen de Lectura en Veu Alta en la fase de quarts de final. Serà al Conservatori Municipal de Música de Manresa, a les 10 del matí.

Donem les gràcies a tots els alumnes que heu participat en el procés de selecció d’aquest Certamen.

En aquest link veureu tots els participants:  XVI Certamen lectura veu alta 19-20

Junior Report

Els alumnes de 1r d’ESO van participar en el taller de Junior Report el passat 10 de desembre. L’objectiu d’aquest taller és crear un espai participatiu on els alumnes es converteixin en periodistes d’una redacció.
Podeu veure més fotos a l’apartat habitual del web.

Bones Festes!!

L’INS Miquel Bosch i Jover us desitja unes Bones Festes i un venturós Any Nou.

Què cerques en la nit immensa.
I què rastreges pel camí gebrat?
Busco Nadal que ja comença
com una estrella dins la soledat.
Joan Vinyoli

Sortida La Garrotxa

Els alumnes de Ciències de la Terra i del medi ambient de 1r i 2n de Batxillerat  i 4t ESO  D van fer una sortida a La Garrotxa el passat 11 de desembre.
Podeu veure més fotos a l’apartat habitual del web.

Trobada delegats

El passat 28 de novembre, els delegats/des de 1r d’ESO a 1r Batxillerat i els delegats/des verds van assistir a la trobada de delegats que va tenir lloc a Artés.

Premi literari

Donem l’enhorabona a l’Ona Gallifa (alumna de 1r de Batxillerat) per haver guanyat el 1r Premi Juvenil del VI Certamen Literari Associació Ànim 2 de Puig-reig amb el relat “Infinit cel obscur”.

Moltíssimes felicitats!

Itinerari geològic

Els alumnes de 1r ESO van fer, el 13 i 15 de novembre (segons el grup), una excursió pels voltants de l’institut per conèixer algunes característiques geològiques del municipi d’Artés.
Podeu veure les fotos a l’apartat habitual del web.

Xerrada Marató TV3

Enguany la Marató de TV3 està dedicada a les malalties minoritàries. Com cada any, l’institut s’hi adhereix amb la xerrada informativa amb els alumnes de Batxillerat.
En aquestes fotos podeu veure als alumnes de 2n Batxillerat.