Proves d’accés 2018

La preinscripció a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior és a partir de les 9h. del 13 de març fins el 22 de març de 2018. La sol·licitud es presenta en el registre telemàtic a través de la pàgina web del Departament d’Ensenyament.

Pagament de la taxa: fins al 23 de març de 2018 (abans de les 22 h)

El termini de presentació de la documentació per a les proves del mes de maig, des del 9 fins al 17 d’abril de 2018, dins l’horari de registre del centre.

La prova de grau mitjà comença a les 16:00 hores del 9 de maig de 2018 i les persones aspirants s’han de presentar mitja hora abans de l’inici.

La part comuna de la prova de grau superior comença a les 16:00 hores del 16 de maig de 2018 i, la part específica de la prova, a les 16:00 hores del 17 de maig de 2018; les persones aspirants s’han de presentar mitja hora abans de l’inici.

Per realitzar la inscripció, normativa de la prova i consultes aquí.

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR A L’INSTITUT ON ES FARÀ LA PROVA (del 9 al 14 d’abril de 2018)

– Si escau, relació de la documentació que es presenta a la comissió avaluadora, d’acord amb el model disponible a la web del Departament d’Ensenyament.
– Si s’escau, currículum formatiu, professional i d’experiència, amb la documentació acreditativa, d’acord amb el model disponible a la web del Departament d’Ensenyament, (NO currículum vitae).
– Si escau, resolució que atorga l’exempció parcial de la prova d’accés;
– Si escau, sol·licitud d’exempció parcial o total, en cas que s’hagi presentat anteriorment i que el lloc de presentació sigui el centre de la seu de la comissió avaluadora.
– Si escau, certificat de superació parcial o total de la prova d’accés de convocatòries anteriors.

CALENDARI PROVES D’ACCÉS

Calendari prova d’accés als cicles formatius de Grau mitjà.

Calendari proves d’accés als cicles formatius de Grau superior.

Enllaços a documents:

Imprès amb la relació de documentació presentada a GM
Currículum formatiu, professional i d’experiència a GM
Imprès amb la elació de documentació presentada a GS
Currículum formatiu, professional i d’experiència a GS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>