Informació per a l’ESO

Degut a l’anul·lació de les jornades de portes obertes a causa de l’afectació del coronavirus, us hem fet una presentació de l’institut que esperem que us sigui útil per veure com som i què fem. Teniu, també, tota la informació penjada al web i les activitats que fem, a les xarxes socials.Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Presentació de l’institut Antoni de Martí i Franquès 2020 by ComunicacióIAMF on Scribd

10 comentaris

 1. Mon Casas Estrade

  Bon dia,

  Estem interessats en matricular la nostra filla Maria en el Batxillerat Tecnològic, però vivim fora de Tarragona i no sabem si és possible, i quina seria la manera, ens han dit que la nota sí és un requisit, té una mitja de 10 de 1r a 3r d’ESO a l’Institut d’Altafulla, aquest curs encara no ho sabem.

  Ens podeu facilitar aquesta informació?

  Moltes gràcies

 2. Tea

  Bona tarda,Vull que la meva filla vagi al Marti franques en primer de ESO pero va al cole Saavedra tiene el patronamiento en ramon i cajal quines possibilitats hi ha de entrar al Marti Franques ,espero em contesteu.Gracies.

  1. admin Autor de l'article

   Bona tarda.
   Primer tenen preferència els alumnes Normalment queden poques places després, però tot depèn dels punts que es tenen.
   Gràcies per l’interès.

 3. Rocio

  Hola soy Rocio, tengo a mi hija que sale de 6º de primaria del Pau del Clos. Estoy interasada en matricularla en este instituto. ¿Como la puedo matricular?

 4. Sergio

  Voy a matricular a mi hija en su instituto, y quisiera saber hasta donde llega el área de influencia de su centro educativo, para saber si tengo derecho a los 30 puntos de los “Criterios Generales”.
  Vivimos en la Calle Manuel de Falla.
  Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>