V PREMI POESIA JOVE MIQUEL MARTÍ I POL

El dia de Sant Josep, 19 de març. Va néixer el nostre poeta Miquel Martí i Pol. En commemoració amb aquesta data el nostre institut celebra el Premi Poesia Jove adreçat a totes les escoles de primària de Cornellà. Enguany hem celebrat la cinquena edició amb gran èxit de participació i nivell dels poemes presentats.

L’acte va consistir en una lectura i teatralització de poemes de Miquel Martí i Pol. Es va iniciar amb la lectura del poema adreçat a la comunitat educativa Us proposo de compartir  recitat a duo per Pol Rodríguez Valle i Carla Aguilar, tot seguit el poema musicat Si fos mariner recitat per Carlota Valenzuela, Daniel García, Estela Fernández i Lucía Muñoz amb l’acompanyament de guitarra d’Eric. Després es va llegir un accèssit amb el pseudònim Marmini i un  Haikú a càrrec de Santiago Veiga, Lidia Mei i Oriol Poquet, els quals van interpretar el poema mitjançant uns dibuixos realitzats per ells mateixos. Continuant l’acte es va llegir un altre accèssit del poema anomenat  petons d’amor, i una teatralització de la poesia Petita faula de mi mateix interpretada per Vega Díaz, Ivet López, Eric Cuesta i Sofia Font. A la meitat de l’acta es llegí el tercer premi amb el pseudònim d’ocell blanc,  tot seguit la Núria Corachán i la Irene Jover van recitar  El fugitiu  mentre tocaven el piano; i la Regina Valdés, l’Alèxia Lópex, la Marta Medina i el Pol Rodríguez Jiménez van recitar Cançó després de la pluja. El segon premi va ser pel poema Hivern i seguidament van recitar  El fugitiu Mariona Vera i Adriana Funés mentre el professor Ramon Carrillo el dibuixava magistralment en una pissarra. Finalment l’acta acabà amb la lectura del poema guanyador Les escaletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>