Moscú !!!

Tots aquets dies hem anat descobrint coses sobre Moscú.

Forma part de dos continents Europa i Àsia. És és la capital de Russia . Té 11,92 millons d’habitants . Hi ha una hora de diferencia horària.

Hi ha dos tipus de vestimentes típiques: la d’ home i la de dona. La de la noia és diu Sarafan, conté una diadema, una samarreta blanca amb una decoració de color vermell ,un cinturó, una faldilla llarga vermella i unes espardenyes semblants a les de ¨CATALANETA¨. I el vestit d’ home, no té nom, porta una samarreta blanca amb decoració marró i grisa a sobre porta una armilla negra amb una decoració de flors, porta pantalons negres i unes bortes negres.

Hi ha unes cançons típiques que hem treballat, entre elles ¨las noches de Moscú ¨, també hem treballat el ball típic que és ¨Jorovod.

L’últim día vam enviar un correu a l’envaixada espanyola de Moscú demanant informació sobre llocs turistics i hens han respos el seguent:

Buenas tardes,

La Oficina de Turismo de la Embajada de España en Moscú promociona España como el destino turístico en el mercado ruso.

No obstante, por la presente le facilitamos un enlace que le pueda servir de apoyo informativo: https://spain.russia.travel/ – es el portal informativo de la Agencia Federal de Turismo de Rusia que tiene un apartado dedicado a las ciudades principales, Moscú incluida.

Atentamente

Aquí us deixem una imatge de la vestimenta típica

Resultado de imagen de vestimenta tipica de moscu