EL MENJAR DE JERUSALEM

Consisteix en plats portats a Israel pels jueus de la diàspora i plats típics dels pobles originaris d’Israel. Ja abans de la creació de l’estat d’Israel el 1948 i especialment des de finals de 1970, s’ha desenvolupat una cuina de fusió jueus israelians. La cuina israelí ha adoptat  elements de diversos estils de cuina jueva i Levantina, en particular els Mizrají, sefardites i asquenazí. La cuina de Israel incorpora molts aliments que es mengen tradicionalment en el Pròxim Orient i cuina mediterrània, i els aliments com FALÀFEL, HUMMUS, Msabbha, cuscús són àmpliament populars a l´Israel d’avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>