SORTIDA DELS ALUMNES DEL CICLE FORMATIU CURES AUXILIARS D’INFERMERIA A LA FUNDACIÓ PUIGVERT, BARCELONA

Un cop més, els alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria han visitat la Fundació Puigvert a Barcelona. Situada dins del recinte de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Puigvert dur a terme activitats assistencials, de docència, de formació, d’investigació, i de divulgació per promoure el coneixement i el progrés científic en els camps de l’urologia, la negrologia i l’andrologia.

A més de tenir l’oportunitat d’assistir a una xerrada formativa sobre la promoció de la salut per part de professionals especialitzats, els alumnes també varen poder visitar la unitat d’hemodiàlisi i conversar amb els seus usuaris aprofundint i contrastant els coneixements apresos a l’aula. La formació rebuda, la proximitat i el coneixement en primera persona de les tasques que el futur auxiliar d’infermeria pot desenvolupar en l’àmbit hospitalari, fan que aquesta sortida sigui especialment ben valorada per part dels alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>