Caminada espectacular per la Vall d’Olzinelles!

Els alumnes de 4t d’ESO hem fet una sortida de tutoria el dimarts 8 d’octubre a la Vall d’Olzinelles. La passejada és una activitat per millorar la cohesió del grup alhora que s’aprofita per gaudir d’un entorn natural magnífic i recordar que som Escola Verda

Hem fet la sortida amb tren, utilitzant el transport públic aconseguim ser més sostenibles.

La ruta es tracta d’una agradable passejada circular que porta des de Can Draper, a Sant Celoni, fins a Olzinelles, anada i tornada, seguint un dels itineraris senyalitzats (sender local, SL-C 79) del Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Al llarg de la caminada hem anat veient els canvis de paisatges amb una gran diversitat de vegetació: boscos de ribera, alzinars, pinedes, camps de conreu… Hi destaquem especialment els arbres monumentals que ens hem trobat.

Ens ha fet un sol esplèndid. Al final, el recorregut que hem caminat ha estat de 12 km, amb un desnivell acumulat de 800m. Podem dir que som uns bons excursionistes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>