Anem a conèixer un gran il·lustrador!

Els alumnes de 4t d’ESO de l’optativa de Visual i Plàstica hem fet una sortida el dimecres 25 de setembre, a la Casa Municipal de Cultura La Unió de Teià per veure l’exposició temporal de l’il·lustrador Arnal Ballester.

L’exposició és una mostra del treball d’aquest autor en el món del llibre i de la premsa.

La seva obra -més de 70 llibres- ha estat editada a diversos països i reconeguda en Premis tan nacionals com internacionals.

Com il·lustrador de premsa col·labora assiduament amb publicacions com: El País, El Mundo, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya o l’International Herald Tribune.

També ha produit peces d’animació per la televisió i per fundacions culturals.

Paral·lelament a aquesta activitat professional ha dedicat temps a l’ensenyament de la narració visual en diversos centres d’art i disseny i de manera ininterrumpuda a l’Escola Massana de Barcelona, de la que n´és professor des de 1989.

L’exposició ens la mostrat en Toni Batllori, de manera que hem pogut gaudir de l’exposició des del punt de vista d’un especialista i gran coneixedor de l’obra d’Arnal Ballester. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>