L’Oracle als de 2n ESO

Per Ona Arnau, 2n ESO

Durant el primer trimestre, van venir dues noies que treballen pel projecte Oracle, a fer-nos una xerrada sobre les noies en el món de la tecnologia. Ens van reunir a totes les alumnes de 2n d’ESO a la sala d’actes i amb el suport d’una presentació de Power Point ens van començar a explicar la seva experiència laboral en el camp tecnològic.

En el cas de la Clara Puig, una de les noies que ens van fer l’explicació, a la feina no li ha anat del tot malament ja que sempre ha tingut diverses portes obertes en el món del disseny d’avions i el seu funcionament. Ella no ha patit discriminació pel que fa al sou i tot i que sabia que existia aquest problema.

A l’altra noia, l’Alejandra Garrido, sempre li havia agradat crear coses. Primer va començar una carrera que no li va agradar i després va canviar a estudis en l’àmbit tecnologic ja que sempre havia volgut crear coses amb la impressora 3D.

Totes dues ens han dit que en realitat el principal per poder seguir carreres tècniques és que t’agradin les mates, la física, la química i que tinguis interès en el que fas i moltes ganes de fer les coses.