Carta oberta a tota la comunitat educativa de l’Institut J. M. Zafra

Carta2eCarta oberta a tota la comunitat educativa de l’Institut J. M. Zafra

Hem arribat ja al final d’aquest curs 2015-16. Un curs amb una mica de tot : moltes i variades activitats, reconeixements, satisfaccions, molt treball i feina ben feta, bons records, imatges, paraules…tot això i més, ens dóna ànims per seguir amb nous reptes i il.lusions en el difícil camí d’educar, ensenyar i aprendre.

L’institut som tots: famílies, professorat, alumnes, personal no docent i, com a tals, la participació de cadascú resulta necessària i fonamental per tal que, especialment, els nois i noies se’n surtin de forma exitosa tant a nivell acadèmic com personal.

Vivim moments de canvis, de novetats, de transformacions, i al nostre Institut no ens volem quedar al marge. Per això, seguim impulsant les TIC i el treball per competències, fomentem el treball en grup cooperatiu, l’avaluació com a regulació, l’ ús de metodologies coherents, incorporant el treball per projectes , la tutoria entre iguals, i l’educació emocional com elements d’identitat del nostre model educatiu.

Ara és el moment de preparar el proper curs 16-17 a partir de l’anàlisi i valoració del que acabem de tancar, i ho fem amb esperança, generositat, treball, voluntat, iniciativa, esforç i molta estima. Desitgem, doncs, comptar amb tots vosaltres, membres de la comunitat educativa de l’Institut J.M.Zafra, i tenir-vos ben a prop per encarar el nou curs amb entusiasme, ganes de superació i treballant pel bo i millor, innovant i motivant per avançar i crèixer.

Feliç estiu!

Equip de gestió 2015-2016

Barcelona, 29 de juny de 2016