FESTIVAL DE LA CANÇÓ D’EUROVISIÓ 2018

El LXIII Festival de la Cançó d’Eurovisió se celebrarà a la capital lusitana, Lisboa, els dies 8, 10 i 12 de maig de 2018. El certamen serà albergat en el Altice Arena -després de la victòria de Portugal en l’edició anterior- i serà conduït per Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela i Sílvia Albert. Serà la segona ocasió, després de l’edició de Viena de 2015, en què serà presentat únicament per dones.

Falta només un mes per al Festival d’Eurovisió. El proper 12 de maig, l’O2 de Lisboa celebrarà la gran final del certamen amb totes les mirades posades en Amaia i Alfred, encarregats de representar Espanya amb la balada “Tu canción”.

L’Amaia i l’ Alfred són respectivament la guanyadora i el quart finalista d’OT 2017; en el mateix programa van fer una gala especial d’Eurovisió, amb els cinc finalistes i l’últim expulsat. Amaia, Alfred, Aitana, Ana Guerra, Agoney i Miriam. Van presentar les següents cançons:

Cançons solistes:

Amaia: “Al Cantar” 

Alfred: “Que nos sigan las luces”

Aitana: “Arde”

Ana G: “El Remedio”

Miriam: “Lejos de tu piel”

Cançons amb duet:

Amaia i Alfred: “Tu canción”

Agoney i Miriam: “Magia”

Aitana i Ana Guerra: “Lo Malo”

Quan van acabar la gala, mitjançant una votació van escollir la cançó de l’Alfred i l’Amaia per representar Espanya a Eurovisió.

Imatge relacionada