SORTIDA AL MERCAT

El dijous 24 de maig, els alumnes de 3r de projecte vam visitar el mercat de fruita i verdura que es celebra setmanalment a la plaça Víctor Català de l’Escala. 

Aprofitant que estem estudiant l’agricultura i la ramaderia de la comarca, els alumnes van poder conèixer quins són els  productes de temporada, quins són els productes locals i de proximitat, van comparar preus amb els establiments i van poder observar algunes etiquetes amb distintiu de qualitat (Certificat ecològic, Marca Q, etc). També vam visitar una botiga ecològica on vam conèixer els diferents productes que es venen així com també quins són els requisits que ha de tenir un producte perquè sigui ecològic. Finalment vam visitar la Carnisseria Casas on ens van explicar àmpliament l’origen de les diferents carns que ens podem trobar a la botiga (especejament vedella, porc i xai). 

Durant aquesta sortida els alumnes de projecte van poder treballar i practicar les seves habilitats socials tot realitzant entrevistes al personal de les parades de mercat, el dels diferents establiments, al carnisser i als compradors.