Preinscripció Batxillerat

Powered by emaze

 

INFORMACIÓ

Podeu trobar actualitzada tota la informació necessària per a la realització dels tràmits de preinscripció a la pàgina del Consorci d’Educació de Barcelona i al web Estudiar a Catalunya

SOL·LICITUD TELEMÀTICA

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i a fi d’evitar desplaçaments d’acord amb les mesures de desconfinament gradual, la preinscripció a tots els ensenyaments es tramitarà preferentment de forma telemàtica del 27 de maig al 3 de juny de 2020.

Sol·licitud de preinscripció

SOL·LICITUD PRESENCIAL

En cas que no poder-se fer de forma telemàtica, es podrà presentar de forma presencial amb cita prèvia del 27 de maig al 3 de juny de 2020 (els dies 29 de maig i 1 de juny són festius). La cita prèvia es podrà sol·licitar a:

Eina per a demanar cita prèvia

En aquest cas:

  1. Al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).
  2. Heu de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. És recomanable que porteu el vostre propi bolígrat per si cal emplenar la sol·licitud en paper.
  3. Caldrà portar mascareta i guants en el moment de la preinscripció.
  4. No han d’acudir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, podeu autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.
CONTACTE

Correu electrònic: a8040138@xtec.cat

Telèfon: 934589901 de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00