Els flascons de vidre vistos de prop [1r batxillerat]

Possiblement mai hem pensat en qui ha fet i com s’ha fet el flascó de vidre dels perfum que fem servir…

L’alumnat de 1r de batxillerat que cursa Economia de l’empresa ha pogut veure de primera mà el procés de producció de flascons de tubs de vidre per a usos de cosmètica i perfumeria. L’empresa Catalana de frascos, SA, en la qual ara ja hi treballa la quarta generació, ens ha obert les portes de casa seva. Tot va començar al barri de Gràcia gràcies a l’empenta d’una emprenedora, l’àvia del Joan Raventós, actual director general de l’empresa.

La visita ens ha permès entendre la importància dels magatzems, la gestió de recursos humans, els mapes de processos, la gestió de la qualitat, la distribució dels productes acabats… així com la rellevància que té el client des de l’entrada de la matèria primera fins al producte acabat.

Una vegada més, moltes gràcies a la família Raventós per donar-nos la possibilitat d’aprendre de la seva experiència i pel tracte rebut en la nostra estada a la seva empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>