Ser refugiada: sobreviure en l’adversitat

Els alumnes de 4t ESO han visitat el Centre de Cultura Contemporània de  Barcelona (CCCB) per passar Un matí amb Nadia Ghulam, escriptora i activista afganesa refugiada a Barcelona. Xerrada presentada per la periodista Mònica Bernabé i emmarcada dins del programa Conferències per a estudiats de secundària.  La Nadia Ghulam, autora de El secret del meu turbant,  ha parlat i respost totes les preguntes que els estudiants han fet sobre la seva trajectòria vital i de la seva experiència com a refugiada i víctima de la guerra.

A més, i per aprofitar la visita al màxim, han pogut visitar l’exposició Feminismes, la qual reuneix les exposicions L’Avantguarda Feminista dels anys 70’, de la VERBUND COLLECTION, Viena; i ‘Coreografies del gènere’. L’exposició destaca les fites de l’avantguarda feminista que, a la dècada dels setanta, va reescriure el cànon de la història de l’art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>