Sahrauís, enmig del no-res. Conversem amb l’activista sahrauí Lehbib Sidahmed

L’alumnat de 4t d’ESO us anunciem que el proper dijous 20 de maig, a les 16:00h, ens trobarem en una sessió de zoom per informar-nos i conscienciar-nos dels diferents problemes i vulneracions de drets humans que viu el poble sahrauí, exiliat en campaments de refugiats des de fa més de 40 anys. 

 

La xerrada està organitzada conjuntament entre les tres classes de 4t d’ESO, en el marc del projecte “Sahrauís, enmig del no-res” de l’ONG Medicus Mundi Mediterrània, amb la col·laboració de l’associació juvenil Sàhara Dempeus. Parlarem sobre la situació del poble sahrauí, la seva història i el context actual, i entrevistarem el jove activista Lehbib Sidahmed. 

 

Us animem a participar-hi! Serà en aquest enllaç: http://bit.ly/SahrauísLASEDETA-20maig

 

És important el perquè d’aquest seminari ja que cal donar a conèixer entre la població aquesta realitat injusta i veure com hi podem aportar el nostre granet de sorra. 

Podeu seguir-nos també a les xarxes socials i ajudar-nos a fer difusió de l’activitat, a través d’aquest perfil d’Instagram que hem creat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>