Ho hem d’aconseguir. Volem un món millor!

L’11 de desembre, l’àmbit de Ciències Naturals conjuntament amb l’àmbit d’Economia van organitzar una conferència sobre Desenvolupament sostenible per a l’alumnat de 1r de batxillerat. La conferència va ser impartida per l’Eugènia Bailach, auditora de comptes i sòcia de l’empresa AUREN.

L’empresa de serveis AUREN, actualment la primera firma espanyola de serveis professionals d’auditoria, consultoria, assessorament legal i corporate, col·labora en aquest projecte de les Nacions Unides per assolir disset objectius de desenvolupament sostenible. Aquests objectius marcaran el pes de l’agenda internacional en els propers quinze anys i els reptes a aconseguir fins al 2030.

Segons va comentar l’Eugènia Bailach, per assolir aquestes metes cal que s’hi involucri tothom: els governs, el sector privat, la societat civil, cadascú de nosaltres. Auren s’ha compromès a investigar la proposta de l’ONU en relació a cada objectiu i a difondre-la.

A classe s’ha debatut sobre la importància d’aquests disset objectius i de la importància de fer enllaços entre països, a fi que s’apliquin mesures que facin possible poder viure en un món millor per a tots i per a totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>