El professorat i l’Aprenentatge basat en projectes

CONNECTAR AMB LA REALITAT

Un dels objectius del Centre, per aquest curs, és la continuació del treball iniciat ja fa anys en l’aplicació de noves metodologies per a l’ensenyament i l’aprenentatge per competències i la seva concreció en la realització de projectes d’àmbit des de les diferents àrees curriculars.

Per afavorir la consecució d’aquest objectiu, el professorat del centre ha iniciat un curs de formació per conèixer amb més profunditat l’ús de l’Aprenentatge basat en projectes.

La Neus Baches és la nostra formadora, la qual té molta experiència en aquesta metodologia de treball i ens facilitarà les eines necessàries per fer una bona implementació a l’aula.

Tot i que ja hi hem treballat des d’alguna área, una implementació més generalitzada  d’aquesta dinámica de treball millorarà la motivació, implicació, participació i cooperació del nostre alumnat. A més d’afavorir el pensament crític i la capacitat d’aprendre a pensar.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>