Compartint els Objectius del Desenvolupament Sostenible

Difícilment podíem triar un eix conductor millor per al nostre primer Projecte Global de Centre: els Objectius per al Desenvolupament Sostenible que guien la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible, aprovada el 25 de setembre del 2015.

L’alumnat de l’ESO ha tractat temes com la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

Els darrers dies de desembre, l’alumnat de 1r a 4t d’ESO s’ha organitzat en grups i, a través d’activitats de reflexió i discussió, s’han generat productes com pòsters, videoclips, instal·lacions participatives i infografies tridimensionals, i s’han compartit els objectius i els reptes locals i globals per al 2030 amb la finalitat de provocar el canvi d’actituds necessari per al seu assoliment.

Properament publicarem alguns d’aquests productes: esperem que generin tanta reflexió i tanta acció com aquests dies a classe!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>