Taller de guió a tercer d’ESO

Dilluns 16 de novembre va venir a l’institut La Sedeta la guionista Natalia Durán, creadora de diàlegs tan coneguts com els que apareixen a “Benvinguts a la família”, “Loco por ella” i “Todos mienten”, entre d’altres. La Natalia treballa actualment per a la productora Filmax, però els seus textos poden trobar-se representats a plataformes com ara TV3 o Netflix.

Ha ajudat l’alumnat de tercer a crear una història amb successos interessants i els ha donat diversos consells per aconseguir que els diàlegs siguin memorables i adients a cada personatge. Ha estat un taller molt útil per a l’adaptació que hauran de fer de Like. Blau, de Gemma Pasqual, projecte en el qual s’hauran de posar en la pell d’un equip de guionistes que adaptaran l’obra escrita a la petita pantalla.

En finalitzar el taller, han tingut l’oportunitat de demanar-li qüestions concretes sobre la seva professió i sembla ser que n’hi ha més d’un que ha trobat en la feina del guionista una possible vocació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>