Reconeixement Bones pràctiques

L’institut La Sedeta ha estat guardonat amb el segell de bones pràctiques de les biblioteques escolars de Catalunya per la seva funció com a centre impulsor de la lectura.
En aquest cas, el segell que ha estat atorgat a l’institut és el corresponent a la bona pràctica de biblioteca escolar Línia 5, que reconeix l’assoliment dels objectius següents:
– Detectar bons models de funcionament de biblioteques de centres educatius de totes les etapes.
– Afavorir l’intercanvi entre centres i la consolidació d’una xarxa de biblioteques escolars.
– Establir lligams entre el programa “puntedu” i les biblioteques dels centres educatius.
– Fer visible el paper de la biblioteca com a centre de recursos per a l’aprenentatge i l’ensenyament, com a eix del pla de lectura de centre i com a motor d’innovació en el centre educatiu.
Cal agrair especialment el nostre company Edgar Martínez, responsable d’aquesta iniciativa, així com els i les alumnes que l’any passat cursaven quart d’ESO i que van ser els protagonistes de l’experiència guardonada: convertir la novel·la Aloma en una sèrie de vuit capítols per a la plataforma Netflix. Un plaer haver coincidit amb ells a l’assignatura de Llengua catalana i literatura.
Disposeu de l’experiència completa a https://projectes.xtec.cat/bescat/portada/aloma/.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>