Estrenem un punt d’intercanvi de llibres, Llib(U)res

Per Sant Jordi vam estrenar un punt de bookcrossing al vestíbul de l’institut.

A la prestatgeria Llibres Lliures trobareu novel·les, còmics, revistes i altres materials que podreu agafar i retornar quan vulgueu sense estar subjectes a un control de préstec. L’objectiu és promoure la lectura i allargar la vida útil dels llibres. El servei es nodrirà principalment de donacions de les famílies i del professorat del centre. Així que si teniu llibres que ja no utilitzeu, els podeu portar i deixar-los a la part del darrere del moble. Només cal tenir en compte que estiguin en bones condicions materials, que siguin adequats per a joves i que el contingut no resulti discriminatori.

Aquesta és una iniciativa de l’Associació de Famílies d’Alumnes amb el suport de la direcció de l’institut que serà gestionada conjuntament per les comissions de biblioteca de l’AFA i la coordinació de biblioteca del centre.

A la foto, segur que us ha cridat l’atenció el cartell. Ha estat una proposta d’una família a partir de l’obra de Joan Brossa amb motiu de la commemoració del centenari del seu naixement.

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>