PROBLEMES A L’ESPRINT 2020

El concurs, organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) i el Creamat, celebra enguany  la seva XIX edició.

Es tracta d’una activitat en línia per a equips de centre. L’objectiu és  resoldre una col·lecció de problemes matemàtics en el menor temps possible mitjançant el treball en equip i la col·laboració entre els diferents components. La denominació de “a l’esprint” prové del fet que el centre guanyador és el primer que envia totes les solucions correctes a les qüestions  que es plantegen.

El dimecres 5 de febrer es va celebrar la segona convocatòria adreçada a batxillerat i el dimecres 19 de febrer la tercera convocatòria dirigida a 1r i 2n ESO. Alumnes de 2n ESO i 1r BATX  del nostre institut van participar per primera vegada i van passar una bona estona resolent problemes i reptes matemàtiques en equip tot debatent, provant diferents mètodes, analitzant resultats,…

Passar una estona divertida, intensa i amena resolent problemes és possible. Mai és tard per tenir una experiència matemàtica feliç.!!!

Felicitats a  tots i a totes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>