El Delta del Llobregat, una joia natural immersa enmig de la “Gran Barcelona”

El dia 9 de desembre l’alumnat de 1r de Batxillerat, que cursa les matèries Biologia i Ciències de la Terra i del Medi Ambient, ha dut a terme un itinerari didàctic pels Espais Naturals del Delta del Llobregat, organitzat per l’àmbit de Ciències i Tecnologia [àrea de Ciències de la Naturalesa].

En aquesta sortida, els nois i noies han pogut copsar com aquest indret és un mosaic de paisatges on els espais naturals destaquen pel seu valor ecològic i paisatgístic i per la biodiversitat que alberguen. De fet, malgrat que el delta actual és un espai transformat per l’acció humana, en trobar-se immers en una zona altament urbanitzada i industrialitzada,  la varietat d’hàbitats presents han estat declarats d’interès europeu per la seva riquesa faunística i botànica. Per això gaudeix d’una protecció especial, que possibilita la seva preservació i conservació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>