XVI Fòrum i Mostra de Treballs de Recerca [Districte de Gràcia]

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Elaborar els treballs de recerca és un dels principals reptes al qual s’enfronten els nois i noies de 2n de Batxillerat. El Fòrum i mostra de treballs de Gràcia, impulsat pel Centre de Recursos Pedagògics i les coordinacions de Batxillerat dels instituts del districte, vol difondre aquesta magnífica feina, posant en valor la creativitat i l’esforç de l’alumnat i la tasca feta des dels centres docents.

A la convocatòria d’enguany l’institut hi ha participat amb els següents treballs, els quals ha gaudit de reconeixement públic al XVI Fòrum de treballs de recerca que va tenir lloc el dia 7 d’abril a l’Espai Jove la Fontana.

    • Impressores 3D. Construcció d’una Prusa i3 de Francesc Queral Fíguls de 2n Batxillerat A

    • Anàlisi d’una campanya electoral: CAS 27-S de Laura Roig Bafalluy de 2n Batxillerat B

Malgrat que finalment no han estat seleccionats per a la Mostra de Recerca Jove de Barcelona els oferim la nostra felicitació per la bona feina feta i per haver estat considerats dels millors treballs de recerca del districte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>