Visita al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El dimecres 25 de novembre l’alumnat de 2n de Batxillerat de la modalitat científica ha realitzat una activitat de tutoria, emmarcada en el programa de visites a empreses que facilita Porta 22, al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona [CRMB]. Aquesta sortida ha estat organitzada des de la coordinació d’aquesta etapa amb la finalitat d’orientar l’alumnat per apropar-los a diferents perfils professionals.

Aquesta institució capdavantera pel que fa a la innovació i la recerca científica té com a missió bàsica investigar amb cèl·lules mare embrionàries humanes, com també amb diferents models d’animals, amb la finalitat de conèixer:

  • Els mecanismes bàsics del desenvolupament inicial i de l’organogènesi.
  • Aplicació de les línies cel·lulars que es deriven de les cèl·lules mare a malalties (medicina regenerativa) en les que hi ha pèrdua de cèl·lules (malalties degeneratives).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>