Salamanca, un viatge pel patrimoni literari

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

L’alumnat de 1r de Batxillerat que cursa les matèries de literatura [Literatura Universal i Literatura Castellana] ha començat a gaudir de l’itinerari literari de 3 dies per la ciutat de Salamanca, impulsat des de l’Àmbit de Llengües del centre.

El dilluns dia 25 d’abril s’han plantat a la capital “charra” i han començat a gaudir de l’experiència que suposa recórrer els carrers, places i ambients que van inspirar grans obres de la literatura.

Durant el recorregut d’avui han seguit les empremptes de figures destacades de la cultura vinculades a aquesta ciutat: Teresa d’Àvila, Miguel de Unamuno, Antonio Nebrija o Carmen Martín-Gaite. També han visitat llocs emblemàtics com ara el pont sobre el riu Tormes, lloc de naixement del pícar per excel·lència: Lázaro de Tormes; l’Hort de Calixto i Melibea, protagonistes de La Celestina; la Cueva de Salamanca, on els estudiants feien rituals diabòlics per poder aprovar els duríssims exàmens finals de la històrica universitat.

Realment tot un cúmul de bellesa artística que ha fet les delícies del nostres nois i noies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>