La literatura dóna ales a la llibertat

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El dia 8 de juny des de l’Àmbit de Llengües i literatura, per tal de cloure el curs de Literatura universal de 1r de Batxillerat, s’ha organitzat una sortida al Cinemes Méliès per poder gaudir de la projecció de la pel·lícula Madame Bovary [2015], que és la darrera adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Gustave Flauvert.

Gràcies a aquesta activitat l’alumnat ha pogut conèixer l’existència de sales de cinema alternatiu i independent a la ciutat, les quals queden lluny de les acostumades del circuit comercial a què estan acostumats, i a més ha pogut aprofundir en el procés d’adaptació de clàssics de la literatura a un altre mitjà com és l’audiovisual.

Però, sense cap mena de dubte ha gaudit al màxim de les desventures, passions i asfíxia social d’Emma Bovary. No en va en sortir de la projecció s’ha iniciat un intens debat literari sobre les distintes visions i controvèrsia que encara desperta aquest personatge avui dia i, alhora, han entès perquè aquesta obra és un dels fonaments de la novel·la moderna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>