Festa de la música: Santa Cecília 2015

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El divendres 20 de novembre ha tingut lloc la tradicional celebració de la Festa de la Música en coincidir amb les vetlles de la festivitat de Santa Cecília.

L’audició musical, impulsada des de l’àrea de Música de l’àmbit didàctic d’Expressió, ha estat tot un èxit de participació.

Al llarg de tot l’acte s’ha pogut gaudir de la bellesa delicada de les distintes actuacions musicals. De fet cal esmentar l’altíssima qualitat i el virtuosisme de les interpretacions.

Des d’aquí volem felicitar a tots els participants [intèrprets i tècnics de so i llum], així com a l’alumnat pel bon comportament i al professorat per la seva atenta col·laboració.

Es pot ben dir que la sala d’actes del centre cívic avui ha estat un dels grans temples de la música a l’alçada del Royal Albert Hall [Londres; Regne Unit], la Berliner Philharmonie [Berlín; Alemanya] o el Carnegie Hall [Nova York; Estats Units d’Amèrica].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>