Diabetis i obesitat: campanya de sensibilització de la Marató de TV3

Cada nova edició de La Marató de TV3 va precedida d’una potent campanya de sensibilització i difusió. Enguany aquesta jornada de recapte de fons per afavorir la investigació i programes socials se centra en dues malalties molt esteses: diabetis i obesitat.

La campanya de sensibilització es vehicula per mitjà de conferències divulgatives als centres educatius i cívics de Catalunya. Cada any, al voltant de 350 professionals de la salut imparteixen més de 4.000 conferències, especialment adreçades a joves entre 12 i 18 anys.

El nostre institut, a partir del Pla d’Acció Tutorial de Batxillerat, també s’hi implica. L’alumnat d’aquesta etapa educativa ha començat a participar d’aquestes xerrades per conèixer millor quina és la problemàtica de les persones que pateixen aquestes malalties i com poder ajudar-les i acompanyar-les i, sobretot, com podem prevenir els seus efectes mitjançant els programes sanitaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>