Institut La Romànica serà centre coordinador de les CATSKILLS d’anàlisi química

 

 

Aquest curs acadèmic el nostre centre és coordinador del “Campionat de Catalunya de la Formació Professional i proves tècniques de les Olimpíades d’FP-Skills” CatSkills 52 de Laboratori d’anàlisi química on els alumnes demostren les seves habilitats tècniques.

En una primera fase, es faran els entrenaments, pels quals es realitzarà una prova prevista eldia 13 de desembre de 2019. En una segona fase, es farà el Campionat a nivell de Catalunya CatSkills previst pel mes de maig/juny de 2020. L’alumnat guanyador d’aquesta fase anirà al Campionat que es convoqui a nivell nacional optant posteriorment al Campionat Europeu i en últim terme al WorldSkills a nivell internacional.

Afrontem aquest repte amb molta il·lusió com un projecte d’innovació com a part del projecte de centre dels qual us volem fer partícips  a tots.

Salutacions cordials

Equip de coordinació del CatSkills 52

Departament de FP

Institut La Romànica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>